Dillbergs 5 populäraste böcker inom whiskyns tecken

dillbergs-5-populäraste-böcker-inom-whiskyns-tecken

Dillbergs bokhandel är en välkänd bokhandel som är specialiserad på böcker om mat, dryck och trädgård. En av deras mest populära kategorier är böcker om whisky, och de har ett stort utbud av böcker om whisky från olika delar av världen.

Här presenterar vi Dillbergs fem mest rekommenderade böcker inom whiskyns tecken:

  1. ”Whisky Bible” av Jim Murray Jim – Murray är en av världens ledande whiskyexperter och hans bok ”Whisky Bible” är en omfattande guide till whiskys från hela världen. Boken innehåller detaljerade recensioner av över 4 600 whiskys, inklusive smaknoteringar, betyg och prisinformation.
  2. ”The World Atlas of Whisky” av Dave Broom  – ”The World Atlas of Whisky” är en detaljerad guide till whiskys från hela världen. Boken innehåller information om olika whiskydistorier, whiskytillverkningsprocesser, smaknoteringar och annan relevant information om whiskyns historia och kultur.
  3. ”Whiskey: The Definitive World Guide” av Michael Jackson – Michael Jackson var en av världens mest framstående whiskyskribenter och hans bok ”Whiskey: The Definitive World Guide” är en omfattande guide till whiskys från hela världen. Boken innehåller detaljerade beskrivningar av olika whiskytillverkningsprocesser och provningsnoteringar.
  4. ”The Essential Scratch and Sniff Guide to Becoming a Whiskey Know-It-All” av Richard Betts – ”The Essential Scratch and Sniff Guide to Becoming a Whiskey Know-It-All” är en unik och underhållande bok om whisky. Boken innehåller olika dofter som hjälper läsarna att förstå och uppskatta olika smaker och aromer i whiskyn.
  5. ”The Whiskey Sea” av Ann Howard Creel – ”The Whiskey Sea” är en roman som utspelar sig under förbudstiden i USA. Boken handlar om en ung kvinna som försöker ta hand om sin familj och samtidigt navigera i en farlig och korrupt värld av smuggelwhisky. Boken ger en spännande och dramatisk inblick i whiskyhistoriens turbulenta period.

Sammanfattningsvis har Dillbergs bokhandel ett stort utbud av böcker om whisky och dess kultur. Deras utvalda topplista ger en omfattande och intressant guide till whiskys från hela världen och dess historia.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *